注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

http://t.sina.com.cn/alohawingwing

 
 
 

日志

 
 

近况.  

2010-06-13 19:31:51|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

好耐无写blog了...

真系忍5住要讲下:我真系顶5顺果个感的ET咯!!!

上课拿住张卷“犹刘北习半遮面”.几鬼有仪态几鬼淡定好似真系以为无人知感喔!!!

好心距啦,刘少阵使死噶咩,仲要有位同学不幸感睇到距果d排泄物系空中形成抛体运动并弹落垃圾箩的全过程.....倒垃圾果个好可怜啊!!!

仲要今日比我见到距一边讲卷一边用手指刘雅个样- -始料不及的系!之后的过一秒距已经好爽快感吐咗距牙缝d异物落地下!

搞到我o嘴咗几耐...之前听闻距d呕心事迹都有7分信3分疑噶啦...今次真系- -!令我哭笑不得咯!!!

距今日讲课仲经典啊,见我地5多show距好似5多明距up乜,距就话:“反正出题的人是想要你们选C的,所以A B D都不对.”

 真系5知好嬲定好笑- -反正全班爆笑啦.

救命啊- -!我接受5到咯!我求学生涯以来遇到第二个最顶5顺的英语老师!!!!

毛骨悚然- -!

更加令人毛骨悚然的仲有呢三日的功课啦....要做的卷++埋埋应该都不下三十张嘎啦....

我估计呢三日我都会系海珠图书馆果个自习室度过嘎啦-。-有兴趣的不放加入!

无计啦...就来大考了,我真系而家先知道我同人地差咁远...今日撞到以前个同学,应该话初中的水平同我差5多的...距而家自学都学到数学高二下学期d野了...话林住暑假学晒距- -...我真系好自愧不如了...去到七中咁差都系因为自己突然倦怠...搞到miss咗好多野。唉..真系追都追5翻.虽然话5中意呢种教育方式,但为咗自己好,都系适应现实做d对自己有用的野好!或者我一直以来认为重要的野真正意义上真系对我无乜用呢...大个女要识分轻重啦!

最后最后,仲有一件好开心的事~!就系我就来要拍一个关于MV啦,哈哈,其实做下路人甲乙丙姐...不过拍一个有思想有内容有我把声有我个样的MV一直系我的愿望来噶!所以好开心好激动!

Anyway. 雷颖加油!

  评论这张
 
阅读(159)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017