注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

http://t.sina.com.cn/alohawingwing

 
 
 

日志

 
 

体育中考  

2009-04-21 21:38:51|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日体育中考终于完了.

辛苦咗好耐,担心咗好耐,甚至从几日到几小时再到一秒钟感倒数.

排队跑200m果阵,我真系好想好想喊,或者d眼泪已经流咗出来了,只不过自己无发觉.

想喊5系因为惊,而系因为果一刻,5知边个开始先,我地为即将跑步的男仔鼓掌欢呼,呢d声,我呢世都5会忘记.

系衷心的祝福,系友谊的凝聚,系团结的释放,更加系比我地最大动力的燃料!

初三一班,永远都系咁团结噶.

起跑果阵慢咗,弯道又5够快,到最尾已经索晒气了,但我始终坚持,冲刺果一刻,林翻起好多野,林到考前所有人对我的鼓励,林到差5多跑到直道果阵d男仔为我地打.最尾果30m真系好累好累,已经索晒气,见到其他人咁快我真系好想放弃,好彩有你地,我无放弃,确认成绩果阵,都对得住自己35.86.

确认完成绩,仲系好想喊,以前做过的努力,到果一刻好似完全结束,同大家一起赛跑的日子,同大家一起兔仔跳的日子已经远离...为左今日,流过无数滴汗,流过血,腰酸骨痛过无数次,但今日始终系完结了.一分钟前的加油,而家已经要转移到去排球度,我系第一组,打果阵好累,跌咗3次波落地,好彩都打到100下,算系甘啦...

出到门口,再次听到bang一声,d眼泪几乎忍5住又流出来,但咬咬嘴唇又撑过去了,见到其他入场的同学,真系好想通距地每一个都讲一声加油!

ps,就算今次的成绩5多理想都5紧要噶,最紧要的系5好放弃,5好比少少苦楚打败.其实人每一日都系度跑道上跑紧,挨过一圈仲有另外一圈,而人生就好似一圈圈的年轮.闯过博过辛苦过久无遗憾了,5好为左呢圈的失误而影响下一圈的成绩,更加5好自暴自弃,永远都要加油!

体育中考 - x划符 - 急需钱!

  评论这张
 
阅读(43)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017