注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

http://t.sina.com.cn/alohawingwing

 
 
 

日志

 
 

狂欢.(更新咗!)  

2009-11-06 23:55:41|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

考完令我呕奶到呕血的九科.

啊,米提呢样了.

夜晚我地一班10人左右去咗拆班长屋, 简称扫黄.

step one.大家郁手郁脚准备打边炉,啊,唯独兴哥坐系沙发睇电视,败家兴姐系败家兴,哈哈哈哈.

step two.饮饱食醉.哇,果支百事可乐真系多气到顶5顺,后尾饮咗罐啤酒,感觉从热到晕倒眼训- -

不得不提的系d野食好好吃. 成围台fan拿住罐啤酒干杯,打边炉果种feel真系好鬼warm噶姐!

step three! 哇,正咯,玩真心话大冒险,真心话呢part忽略.大冒险果part笑到我肚痛.

哈哈 兴哥好high咯,大冒险大玩脱衣and嘴嘴.哇嗨印象深刻啊我.我近距离观摩!

最经典系羊肉面同假鸡表白(电话). 可惜假鸡真系好鬼死醒- -一古就古到我地玩紧.羊肉面话:其实我一直都系度观察你,我一直都好欣赏你......你觉5觉得我地真系好有缘?考试又一个室,你知5知我成日偷偷感望住你个背影?你个背影真系好鬼sexy!  假鸡话:其实我都成日偷偷地拧转头望你噶,你5知咩?!

羊肉面:我对你的爱已经超越咗欣赏呢个程度.可5可以有进一步发展?

笑到我拍晒沙发- -羊肉面真系好鬼搞笑噶姐.

哇,最尾压轴果part徐警员带bra行cat walk show,哇嗨,粉红女郎sexy baby啊 笑鬼死我.

今晚狂欢high爆了!

呢三日真系好鬼压抑啊,中考都无咁辛苦,第一次考试考到我咁崩溃.仲陆续有来tim.呕晒血啦.

啊,一班人聚埋一齐真系好warm,好中意呢种feel.

最后特别鸣谢一下鸡班,fish,琪琪,距地真系好落力噶!无距地今次扫黄行动就5会圆满成功啦.

突然间好鬼期待去秋游.

啊,其实我5想咁早翻屋企啊,可惜夜咗就无车搭了.

5舍得啊,!!!!!!

好爱你地啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

啊.仲有一段小插曲.

今日中午系传达室门口个黑板度个见到我个名.

跟住就入咗去,见到台面有一封比我的信,就林住拿走啦.

点知个保安叫住我:你就系雷颖啊?

我话:系啊,

保安:5好走住,你等阵,仲有好多信,你咁耐都5来拿..我收埋咗.

跟住拿多咗四封信出来, 我好surprised,究竟边个会写信比我呢?

啊,拆开来睇,原来系d人系广州日报睇到我,见到我中学系七中,所以写信来七中比我.

有个人讲到好似当我系失散多年的亲人感,有个一开头就写"万水千山总事情"- -是字都错埋- -仲有个武警大队的- -...比一班d人笑咗我成日,叫我一定要回武警果个- -如果5系距地会好无安全感- -

啊...5知回5回信好,回信噶话都5知写乜- -

大家比d意见...(有五封)...

 

  评论这张
 
阅读(78)| 评论(26)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017